Livrare

Produsele comandate de pe pagina noastra www.latinonails.ro se livreaza in felul urmator:

Termenul de livrare:

Comenzile depuse pana la ora 14.00 vor fi expediate in aceeasi zi, iar cele care s-au depus dupa ora 14.00 se vor expediate a doua zi (intelegand zilele lucratoare).

Comenzile expediate prin intermediul curierului rapid, in speta, Fan Curier sau GLS se livreaza in 24, maxim 48 de ore de la data expeditiei. Livrarea se va face fie pe adresa destinatarului, fie cu ridicare de la sediul curierului rapid, in functie de cele stabilite cu destinatarul cu ocazia confirmarii verbale.

Cheltuielile de transport

Cheltuielile cu expeditia coletului variaza in functie de valoarea comenzii conform tabelului de mai jos:

Valoarea comenzii Curierat
comenzile intre 50-300 Ron 12,00 Ron
comenzile peste 300 Ron gratuit

Preturile de mai sus sunt valabile in orice localitate pe teriotoriul Romaniei. Pentru strainatate costurile de transport sunt 100 RON indiferent de valoarea comenzii.

Disponibilitate stoc:

Toate produsele afisate pe site, exista pe stocul nostru intern. In cazuri cu totul izolate, printr-o eroare exista posibilitatea ca anumite produse sa se fi epuizat, fapt ce vi se va comunica cu ocazia confirmarii telefonice. In cazul in care datorita inexistentei unui produs doriti anularea sau modificarea comenzii curente, aceasta schimbare se va efectua tot cu ocazia confirmarii verbale. Daca doriti orice modificare la comanda Dvs. cum ar fi: a adauga produse, a sterge produse, a schimba modalitatea de transport, a schimba datele destinatarului sau data livrarii coletului sunteti rugat sa anuntati acest lucru cu ocazia confirmarii telefonice.

 

loading...