Categorii
În stoc
215.00 Ron
Cantitate:

Pungi nylon autosigilante sterilizare pupinel 102x254

Vizualizat: 244

ATENȚIE!!!

Este OBLIGATORIU ca toate instrumentele să reziste procesului de sterilizare la care sunt supuse. A se verifica instrucțiunile de sterilizare date de fiecare producător al instrumentarului. Este obligatoriu, pentru păstrarea sterilizării, ca instrumentele să fie păstrate in ambalaj până cand vor fi utilizate.

Instrucțiuni de Folosire:

 1. Curățați cu atenție și clătiți instrumentele ce urmează a fi sterilizate.
 2. Lăsați instrumentele să se usuce complet.

 

ATENȚIE!!!

Nu introduceți în pungă instrumentele ude sau apă.

Umiditatea instrumentelor duce la arderea si explozia ambalajului!

Instrumetele trebuiesc uscate înainte de sterilizare deoarece apa va afecta procesul.

Timpul și temperatura optimă pentru sterilizare cu căldura uscată este 160°C (320°F) timp de 2 ore sau 170°C (340°F) pentru 1 oră

 1. Pungi Autosigilante. Selectați dimensiunea potrivită a pungii și introduceți instrumentele sau caseta cu instrumente înăuntru. îndepărtați folia protectoare si apăsați ferm pentru lipirea pungii. Punga împreuna cu instrumentele se pun in cutia de sterilizare, apoi aceasta va fi introdusă in pupinel; se selectează intervalul de temperatură dorit conform instructiunii .

Procesul sigilare cu banda adezivă: a. îndoiți capătul 1.25 cm si apăsați pentru a se forma cuta; b. îndoiți din nou 1.25 cm și apăsați pentru a se forma cuta; c. Sigilați cu indicator specific de sterilizare prin infășurarea intregii lățimi a pachetului, asigurandu-vă că marginea pliată și lateralele sunt complet sigilate, fără nici un spațiu.

 1. Așezați instrumentele in ambalaj.

 2. Un indicator chimic poate fi plasat in interiorul pungii sau pe ambalaj (urmăriți instructiunile producătorului pentru indicatorul chimic)

 3. Sigilați termic sau cu bandă adezivă capătul liber.

 4. Sterilizați potrivit instrucțiunilor producătorului, fără a depași temperatura recomandată sau timpul de sterilizare.

Conform ordinului Nr. 261 din 6 februarie 2007, Art.79. –(2), durata menținerii sterilitații materialelor ambalate in pungi de plastic sudate este de 2 luni de la sterilizare, cu condiția menținerii integritații ambalajului.

Depozitare: A se păstra la loc curat, uscat ferit de razele directe ale soarelui sau de surse de caldură.

Lotul de fabricație inscripționat pe ambalaj. Termen de valabilitate nelimitat. Fabricat in USA.
Dimensiuni: 
76x254mm
102x254mm
Ambalaj: 100buc

  Produse similare

  loading...