Categorii
- 20%
În stoc
21.59 Ron
Preț vechi 26.99
Cantitate:

Gel lac Thermo Gold-Silver 15 ml

Vizualizat: 2256

Gel lac stratul de culoare Thermo Gold-Silver 15 ml isi schimba nuanta in functie de temperatura mediului inconjurator. De exemplu in timp de vara daca stati la soare, unghiile vor fi de o nuanta de auriu, iar cand intrati in apa unde temperatura scade, ele se transforma in argintiu.

Pentru a obtine o manichiura impecabila si de lunga durata, solutia ideala reprezinta gel lacurile. Acestea se manifesta ca niste materiale hibride, ce combina avantajele gelului si a ojei traditionale. Avantajele gelului se regasesc in modalitatea de aplicare - gelul nu se usuca decat in lampa UV, astfel aveti timpul necesar sa aplicati materialul la perfectie, dar si in perioada cat ele rezista pe unghii avand un luciu intens timp indelungat. Avantajele imprumutate de la oja traditionala se refera la aplicarea rapida si usoara, fara pilirea unghiilor, dar si in dizolvarea rapida cu solutia speciala, fara sa fie necesara pilirea unghiei. 

Aceste gel lacuri sunt foarte pigmentate, cu un grad de acoperire foarte ridicat si usor de aplicat. 

Gramaj: 15 ml.
Aplicare gel lac:

1. dati forma si lungimea unghiilor cu ajutorul unei pile pentru unghii naturale.

2. impingeti cuticula si taiati daca e necesar sau utilizati un ulei de indepartat cuticule

3. cu un buffer matuiti suprafata unghiei, in asa fel incat sa scoateti doar luciul ei

4. aplicati in strat subtire stratul de baza si introduceti mana in lampa UV pentru 2 minute

5. aplicati culoarea in strat subtire si introduceti mana in lampa pentru inca 2 minute. Acest pas poate fi repetat in cazul in care doriti sa obtineti o nuanta mai inchisa.

6. aplicati stratul de luciu in strat subtire si introduceti mana in lampa pentru inca 2 minute.

unghiile astfel pregatite se vor degresa cu ajutorul cleanerului pentru a indeparta stratul rezidual lipicios lasat de stratul de luciu.

Indepartare gel lac:

1. matuiti suprafata unghiei, practic inlaturati gelul de luciu, nu mai mult

2. folositi servetele de manichiura cu lichidul pentru indepartarea gel lacului si infasurati unghia cu servetel, apoi impachetati-l in folie de aluminiu alimentar

3. tineti asa aprox. 7-10 minute dupa care indepartati gel lacul da ajutorul unui betisor de trandafir sau a instrumentului de impins cuticula.

Proprietăți:

  • - Culoare: galben
  • - Gramaj: 15ml

Produse similare

loading...