Categorii
În stoc
19.99 Ron
Cantitate:

Gel lac Latino Neon Lime Wire

Vizualizat: 298

Gel lac stratul de culoare Lime Wire, o nuanta de lime neon.

Pentru o obtine o manichiura impecabila si de lunga durata, solutia ideala reprezinta gel lacurile. Aceastea se manifesta ca niste materiale hibride, ce combina avantajele gelului si a ojei traditionale. Avantajele gelului se regasesc in modalitatea de aplicare - gelul nu se usuca decat in lampa, astfel aveti timpul necesar sa aplicati materialul la perfectie, dar si in perioada cat ele rezista pe unghii avand un luciu intens timp indelungat. Avantajele imprumutate de la oja traditionala se refera la aplicarea rapida si usoara, fara pilirea unghiilor, dar si in dizolvarea rapida cu solutia speciala, fara sa fie necesara pilirea unghiei. 

Aceste gel lacuri sunt foarte pigmentate, cu un grad de acoperire foarte ridicat si usor de aplicat. 

Gramaj: 7.5 ml.
Aplicare gel lac:

 1. dati forma si lungimea unghiilor cu ajutorul unei pile pentru unghii naturale.
 2. impingeti cuticula si taiati daca e necesar sau utilizati un ulei de indepartat cuticule
 3. cu un buffer matuiti suprafata unghiei, in asa fel incat sa scoateti doar luciul ei
 4. aplicati in strat subtire stratul de baza si introduceti mana in lampa UV timp de 120 secunde, sau 60 sec in lampa cu LED sau CCFL.
 5. aplicati culoarea in strat subtire si introduceti mana in lampa pentru inca 2 minute. Acest pas poate fi repetat in cazul in care doriti sa obtineti o nuanta mai inchisa.
 6. aplicati stratul de luciu in strat subtire si introduceti mana in lampa pentru inca 2 minute
 7. unghiile astfel pregatite se vor degresa cu ajutorul cleanerului pentru a indeparta stratul rezidual lipicios lasat de stratul de luciu.

  Produse similare

  loading...